Behandelingen

Nagelstyling

Nieuwe set acryl met verlenging Nieuwe set acryl op natuurlijke nagel Nabehandeling . Nagelreparatie Nagels verwijderen Shellac naar keuze Shellac French Manicure Shellac + Brush on Fiber Shellac + Fiber gel Shellac verwijderen

Pedicure

Basisbehandeling

Bij de Basisbehandeling verzorgt onze pedicure uw voeten door het eelt onder uw voeten weg te halen en eventuele likdoorns worden verwijderd. Uw teennagels zullen verzorgd worden, als afsluiter krijgt u een heerlijke voetmassage.

IPL Ontharen

Met onze ervaring op het gebied van ontharingsbehandelingen weten we welke methodes en apparaten echt geschikt zijn om van ongewenste beharing af te komen. Ons apparaat is geschikt voor alle huidtypes en haarkleuren. Heeft u ook last van irritatie na het scheren? Of komt u maar niet af van uw gezichtsbeharing? Dan is IPL zeker wat voor u, gemiddeld heeft u 6/10 behandelingen nodig eens in de 4 weken. Na 2 keer flitsen merkt u wel degelijk al een verschil, we streven naar een reductie van 90%.

Deze gebieden zijn allemaal mogelijk:

Kin Lip Oksels Bikinilijn Rug Armen Boven en onderbenen

Massage’s

Onze Masseuse heeft al meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van massage’s. Er zijn verschillende massage’s mogelijk, ieder persoon is anders en daar speelt onze masseuse op in. U kunt alles bespreken en samen een passende behandeling samen stellen.

Rugmassage 30 min

Beenmassage 30 min

(hotstone / ontspanning) 30 min

Lichaamsmassage (hotstone / ontspanning) 60 min

Honingmassage 30 min

Sabaaydimassage 30 min

Sabaaydimassage 60 min

Wimperextentions

Er zijn meerdere methodes mogelijk op het gebied van wimperextentions. De one by one methode houd in dat er 1 nepwimper met een dikte van 0.15 of 0.20 mm op 1 eigen wimper van uzelf word gezet. De volume wimpers hebben een andere techniek, hierbij word er een waaier gemaakt van de nepwimpers die een dikte hebben van 0.07 t/m 0.10 mm. Ook wel 2D t/m 6D genoemd. U kunt zelf de lengte van de wimpers bepalen en ook de dikte. Zo proberen we een passend resultaat bij u te vinden.

Nieuwe set one by one

Bijvullen one by one

Nieuwe set volume

Bijvullen volume

Kappersbehandelingen

Knippen

Knippen, wassen en föhnen

Wassen en föhnen

Opsteken

Bruidskapsel inclusief proefkapsel

Invlechten

Kleuren uitgroei

Uitgroei + high/low lights

High/low lights

Schoonheidsspecialiste

Gezichtsbehandeling 30 minuten ( reiniging, peeling, masker, dag/nachtverzorging)

Gezichtsbehandeling 60 minuten (reiniging, peeling, massage, masker, dag of nachtverzorging, wenkbrauwen verven/epileren)

Gezichtsmassage 20 minuten

Wenkbrauwen verven

Wenkbrauwen epileren

Henna Brows

Wimpers verven